Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde 5 aracın karıştığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme trafik kazasında yaralananların sayısı 9'a yükseldi.

        Otoyolun Yeniçağa mevkisinde bir hafif ticari araç ile 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 2 kişinin daha isimleri belirlendi.

        Kazada yaralanan Hacı Rıfat ile Dilek Önal Koç'un sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

        Öte yandan, kaza nedeniyle aksamalar yaşanan otoyoldaki ulaşım, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

        - Kaza

        Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde seyreden Yıldırım Kamber (51) yönetimindeki 81 KJ 524 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Yeniçağa ilçesi mevkisinde, çarptığı refüjü aşarak İstanbul istikametine seyreden ve sürücünün ismi henüz öğrenilemeyen 06 DG 0759 plakalı otomobil ile çarpışmıştı. Kazaya, aynı yöndeki Yüksel Eratlı kontrolündeki 54 YE 368, Mümtaz Uncu idaresindeki 34 VS 5278 ve Mehmet Kocabaş yönetimindeki 78 AS 516 plakalı otomobiller de karışmıştı.

        Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Kamber olay yerinde hayatını kaybetmiş, Yüksel ve Müslüme Ertatlı, Mümtaz ve Nejla Uncu, Arif Bayrak, Yüksel Akçay ve Hanife Gül de yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa