Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin dünyada pek çok ülke nüfusundan daha fazla üye sayısına sahip olduğunu belirterek, "AK Parti milletin kurduğu bir partidir." dedi.

        Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bir düğün salonunda yapılan, AK Parti Sandıklı İlçe Kongresi'nde, AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu söyledi.

        Partinin üye sayısının 11 milyonu aştığını anımsatan Eroğlu, "Dünyada pek çok ülke nüfusundan daha fazla üye sayısına sahibiz. AK Parti, milletin kurduğu bir partidir. Milletin bağrından çıkmış, milletin değerlerine saygılı ve hizmetkarı bir partidir." diye konuştu.

        AK Parti'nin büyük hizmetler yapmaya devam edeceğini dile getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

        "Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde, Türkiye bütün dünyada itibar kazanan bir ülke haline geldi. Artık Türkiye, gündem belirliyor. Dünya liderliği konusunda iddia sahibi. 2023'te dünyada 10 büyük ekonomi arasına girmeyi hedef koymuş. Öte yandan 2019 yılı, tarihimizde bir dönüm noktasıdır. Çünkü sistem değişiyor. Cumhurbaşkanımız, milletin bekasını düşünerek sistemi değiştirdi. Eskiden çok daha kolaydı, yüzde 33-35'le iktidar olunuyordu. Ama şimdi olunamayacak. Koalisyonlar ve 45 günlük bakanlıklar dönemi kapandı. Şimdi Cumhurbaşkanlığı sistemi var."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa