Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Erciş ilçesindeki terör operasyonunda, bir sığınakta el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 150 kilogram amonyum nitrat bulundu.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Ağırkaya Mahallesi kırsalında, terör örgütü PKK'ya yönelik "Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Ercilli" operasyonu yürütüldüğü belirtildi.

        Operasyonda güvenlik güçlerince tespit edilen sığınakta, teröristlerce el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan mazotla güçlendirilmiş 150 kilogram amonyum nitrat ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, "Sığınakta ayrıca kürek, piknik tüpü, çapa, 2 siyah renkli puşi, şemsiye, poşet sarılı sabun, güneş paneli, kavanoz ve demlik ele geçirilmiştir." denildi.

        Açıklamada, bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak terörle mücadelenin aralıksız devam ettiği de vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa