Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'da, emniyet güçlerince gerçekleştirilen "mobil park polisi'' uygulaması sırasında üzerinde ruhsatsız tabanca bulunan kişi ile polis arasında arbede yaşandı.

        Çocuklar ve vatandaşların parklarda rahat oturabilmesi, spor yapabilmesi ve oynayabilmesi amacıyla ülke genelinde başlatılan "mobil park polisi" uygulaması kapsamında Samsun'da da denetim gerçekleştirildi.

        İlkadım ilçesindeki Anıt Park'ta uygulama yapan çevik kuvvet, motorlu yunus ve asayiş ekipleri, şüpheli görülen kişilerin üzerlerini aradı, GBT sorgulamasını yaptı, vatandaşları bilgilendirdi.

        Uygulama sırasında üzerinde ruhsatsız tabanca bulunan Aykut Ö, polisten kaçmaya çalıştı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen zanlının direnmesi üzerine arbede yaşandı.

        Arbedenin ardından Aykut Ö. ile arkadaşı Uğur K. gözaltına alındı.

        İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, uygulamanın, İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde 3 ekiple faaliyete geçirildiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa