Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesine hediye edilen aralarında iş makineleri ve çöp kamyonlarının da bulunduğu 8 araç, ilçe belediyelerine tahsis edildi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, araçların ilçe belediyelerinin ellerini güçlendireceğini söyledi.

        Araçları belediyelerin ihtiyacına göre dağıttıklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

        "Biz bir ulu çınarız. Bu çınarın gelişmesinde katkısı bulunan ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Çok çalışıyoruz. Tabii zor dönemlerden geçtiğimiz oldu. Bize lojistik destekler gerekiyordu. Belediyeler Birliğinden destek istedik. 'Bize destek lazım, belediye başkanlarımızın ellerinin güçlenmesi lazım' dedik. 'Gaziantep bizim için çok kıymetli, bölgede sigorta olan bir ilin yükünü hafifletmek bize düşüyor' dediler. Araçlar geleli iki ay oldu ama yoğunluktan teslim edemedik. İş makineniz olmazsa yaptığınız alt yapıyı da kuvvetlendirmeniz mümkün değil. Belediyeler Birliğine çok teşekkür ediyoruz. Bu şehir için çok özel bir destek geldi. Bu şehir zor zamanda çok sağlam durdu. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın."

        Şahin, engelliler için asansörlü araç da hediye ettiklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa