Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'deki ilk maçında Çanakkale Belediyespor'u 3-2 mağlup eden Seramiksan'ın kulüp başkanı Bülent Erkul, güzel bir sezon geçireceklerine inandığını belirtti.

        Erkul, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale Belediyespor karşısındaki performansları nedeniyle oyuncularını tebrik ederek, "Güzel bir sezon geçireceğimize yürekten inanıyorum. Cumartesi yapılacak karşılaşmada Kuğular'ımıza başarılar diliyorum. Seramiksan'ı her maç destekleyen ve yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımızı, cumartesi günü maça davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Seramiksan, ligdeki ikinci maçında 21 Ekim Cumartesi günü saat 16.30'da Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa