Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Kale ilçesinde trafik polisine rüşvet teklif ettiği öne sürülen sürücü hakkında işlem yapıldı.

        Alınan bilgiye göre, Denizli-Muğla kara yolundaki Kale Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde kamyon ve kamyonetleri denetleyen polis ekipleri, bir kamyonda takılı olan takografın arızalı olduğunu tespit etti.

        2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun gerekli maddelerince işlem yapan polis memurlarına bir kamyon sürücüsünün rüşvet teklifinde bulunduğu iddia edildi.

        Bunun üzerine kamyon sürücüsü hakkında "görevli memura rüşvet teklif etmek" suçundan işlem yapıldı.

        Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kamyon sürücüsü hakkında işlem yapan iki polis memurunu makamında kabul ederek gösterdiği davranıştan dolayı tebrik etti.

        Polis memurlarına teşekkür belgesi veren Demir, "Emniyet teşkilatı çok disiplinli bir kurumdur. Burada yapılan hatalar nasıl ceza görüyorsa yapılan güzel şeyler de ödülle karşılık buluyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını diliyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa