Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig'de 21 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspor'u konuk edecek Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Bulunduğumuz konum itibarıyla kayba tahammülümüz yok." dedi.

        Erginer, yeşil-siyahlı takımın Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanında gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 puanla döndükleri Grandmedical Manisaspor maçının belli bölümlerinde takımından memnun olmadığını söyledi.

        Maçın analizini yaptıklarını aktaran Erginer, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Eksikliklerimizi kısa zamanda tamamlamak istiyoruz. Oyun olarak biraz farklı oynamaya başladık. Doğaçlama oyundan biraz çıkmamız lazım. Futbol taktik oyunu, hem savunma anlamında hem hücum anlamında taktik, pozisyon oyunu. Maçta taktik disiplinden, oyun disiplininden uzaklaştığımız zamanlar var. Ama onun dışında oyuncularımın yapmak istediklerinden, arzusundan, isteğinden memnunum."

        Erginer, bu haftaki rakipleri Adana Demirspor'un disiplinli savunma yapan, alan daraltan bir ekip olduğunu belirterek, "Böyle takımlarla oynamak zordur. Çünkü üretken olmalısınız. Ayrıca da çok hızlı atağa çıkan oyuncuları var. O anlamda pozisyon hatası çok fazla yapmamanız lazım, sıfır hata ile oynamanız lazım. Zor bir maç bekliyorum, hiçbir maç kolay değil ama bizim de bulunduğumuz konum itibarıyla kayba tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa