Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü sahasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligde 4 puanla son sırada yer alan başkent ekibinde teknik direktör İrfan Buz, antrenman öncesi motivasyon konuşması yaptı.

        Saha içinde oyuncularla toplantı yapan Buz, bundan sonra oynanacak bütün maçların kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

        Buz, alınan mağlubiyetler karşısında moral bozmak yerine daha iyi analiz yapmanın faydalı olacağını belirterek, futbolculardan daha fazla özveri beklediğini ifade etti.

        Toplantının ardından başlayan antrenmanda Bursaspor maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması gerçekleştirdi.

        Diğer futbolcular ise ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladıkları antrenmanda, pas ve şut organizasyonları üzerinde durdu.

        Sakatlığı nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyen Avdija Vrsajevic'in takımla çalışması teknik heyeti sevindirdi.

        Bursaspor maçında sol ayak parmakları ezilen Josue'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Sokol Cikalleshi, Payam Sadeghian ve Anıl Karaer, antrenmana katılmadı.

        İyileşme sürecine giren Özer Hurmacı ise takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde bireysel antrenman yaptı.

        - Cikalleshi baba oldu

        Öte yandan, Osmanlıspor'un Arnavut golcüsü Cikalleshi baba oldu.

        Cikalleshi ve eşi Kornjela, TOBB ETÜ Hastanesi'nde gerçekleştirilen doğumda dünyaya gelen kız bebeklerine Rajna adını verdi.

        Milli takımdan sakat döndüğü için Bursaspor karşılaşmasında yer alamayan golcü oyuncu, "Tedavilerim devam ediyor. Sabırsızlıkla oynayacağım günü bekliyorum. Kısa zaman içerisinde tekrar takım içerisindeki yerimi alarak arkadaşlarıma destek vermek istiyorum. Baba olduğum için çok mutluyum. İnşallah, kızım takımımıza ve ailemize şans getirir." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa