Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'un Yakutiye ilçesindeki bir yol, yolun geçtiği arazinin tapusunun kendisine ait olduğunu ileri süren kişinin isteğiyle duvar örülerek kapatıldı.

        Yakutiye ilçesi Aşağı Sanayi Mahallesi'ndeki Kasımpaşa Sokak isimli yola, bu alanın bir kısmının tapulu arazisi olduğunu öne sürdüğü belirtilen Salih Ümit'in isteğiyle duvar örüldü.

        Ümit'in aynı sokaktaki evinin arkasından geçen yolun giriş ve çıkışına örülen iki ayrı duvar sebebiyle yol ulaşıma kapandı.

        Mehmet Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolun bir kısmının kardeşi Yunus Polat'ın, diğer bölümünün de Salih Ümit'in tapulu arsası olduğunu söyledi.

        İzmir'de yaşayan Ümit'in isteğiyle, bu kişinin yakınlarınca yolun duvar örülerek kapatıldığını anlatan Mehmet Polat, "Yol, sürekli araçlar geçtiği ve tapulu arazi olmasına rağmen belediye görevlilerince asfaltlanması sebebiyle duvar örülerek kapatıldı." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa