Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde içme suyu isale hattında meydana gelen patlama sonucu yolda göçük oluştu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

        Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Geriş Mahallesi'ndeki içme suyu isale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle yolda ufak çapta göçük oluştu.

        Bölgeden taşan tazyikli sular nedeniyle üç ev ve bir iş yerini su bastı. Eşyaları sular altında kalan vatandaşlar, yaşanan olaya tepki gösterdi.

        Geriş Muhtarı Hayrullah Kayacan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgede bu tür olayların sık yaşandığını söyledi. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerektiğini ifade eden Kayacan, "Sadece 700 metrelik bir alan ve burada neredeyse her hafta patlama oluyor. Milli servete zarar geliyor. " dedi.

        Ahmet Çoban da teyzesinin evinin bahçesinde oturduğu sırada bir anda tazyikli suların bahçeye dolduğunu anlattı.

        Bahçe kapılarını kapatmalarına rağmen evi su bastığını belirten Çoban, "Çok miktarda su gelmeye başladı. Bahçede yatan köpeğim vardı, bir anda suların içinde kaldı. Boğulacağını sandım ve zor kurtardım." diye konuştu.

        Evini su basan Vedat Bilginer de daha önce 10-15 kez patlamanın yaşandığını ve bu soruna bir çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.

        Öte yandan patlamadan sonra yaşananlar ev sahiplerinin cep telefonlarıyla görüntülendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa