Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 20 yaşındaki Gizem Şahin, toprağa verildi.

        Kurtsuyu sapağı mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan ve buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 20 yaşındaki Gizem Şahin'in cenazesi, Yığılca ilçesine bağlı Tıraşlar köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

        Şahin'in 2 kardeşi olduğu ve bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenildi.

        - Olay

        Gizem Şahin (20) idaresindeki 81 DR 006 plakalı otomobil, Kurtsuyu sapağı mevkisinde Akçakoca istikametinde seyrederken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak Düzce istikametine giden A.D idaresindeki 81 DS 036 plakalı kamyon ile çarpışmıştı. Kazada ağır yaralanan Şahin, kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa