Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - 18. Uluslararası Antalya Piyano Festivali 1 Kasım'da başlayacak.

        Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek müzik festivali, klasik müzik, caz ve Flamenko dünyasından birçok müzisyeni sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

        Festivale bu yıl dünyaca ünlü şef Leonard Slatkin, Gürer Aykal ve Hakan Şensoy'un yanı sıra Manolo Carrasco, Stephane Blet, Cem Esen, Cemil Yener Gökbudak, Emre Elivar, Ariadna Castellanos, Çağ Erçağ, Nurkan Renda, Luz Casal, Güher & Süher Pekinel'in aralarında bulunduğu yerli ve yabancı birçok sanatçının katılması bekleniyor.

        Antalya Kültür Merkezinde 1 Kasım-2 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin Sanat Yönetmenliğini Orkestra Şefi Gürer Aykal üstleniyor.

        Manolo Carrasco konseri ile başlayacak festivalde 8 Kasım'da "Kamuran Gündemir" anısına genç piyanist Cem Esen resital verecek.

        Gürer Aykal'ın yöneteceği Antalya Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde, Cumhuriyet bestecilerinden Ulvi Cemal Erkin'in eserleri piyanist Emre Elivar tarafından 10 Kasım'da yorumlanacak.

        Cemil Yener Gökbudak 15 Kasım'da resital, Flamenko Caz türünde Ariadna Castellanos 17 Kasım'da konser verecek. Çağ Erçağ, 22 Kasım'da Hakan Şensoy yönetiminde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte Anadolu ezgilerini senfonik rock türünde yeniden yorumlayacak.

        Festival, 26 Kasım'da Luz Casal, 29 Kasım'da ise 100 genç müzisyenden oluşan Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası konserleri ile devam edecek.

        Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 1-2 Aralık'ta dünyaca ünlü Şef Leonard Slatkin'in yöneteceği, Güher & Süher Pekinel ikilisinin vereceği konserler ile son bulacak.

        Festivalde gerçekleştirilecek tüm etkinliklerde 468 müzisyen müzikseverlerin huzuruna çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa