Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da yaşayan 77 yaşındaki Ömer Goncagül, kasap dükkanında biriktirdiği et ve kemik parçalarını her akşam işten çıktıktan sonra kedilere ulaştırmak için sokak sokak dolaşıyor.

        Goncagül, yaz, kış demeden 4 yıldır dükkanında biriktirdiği artıkları sokak kedilerinin ayağına götürüyor.

        Ömer Goncagül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kedileri beslemeden eve gidince rahat edemediğini söyledi.

        "Sokakta 3-4 kedi, sesimi duyunca bir anda 30-40 tane oluyorlar" diyen Goncagül, yağmur, çamur, soğuk demeden yıllardır her akşam kedileri beslediğini anlattı.

        Sokak kedilerini her akşam aksatmadan beslediğini ifade eden Goncagül, "Her gece işten çıktıktan sonra kedileri beslerim. Ben yemek verirken 40-50 tane oluyorlar kediler. Yemeklerini yedikten sonra hepsi dağılıp farklı yerlere gidiyorlar. Kendi dükkanımız var, oradan etleri biriktirip kedilere getiriyorum. Oradaki kırıkları, kemiklerle artan tavukları akşamları getirip kedilere veriyorum." ifadelerini kullandı.

        - "Kediler bana çok alıştı"

        Goncagül, hasta olsa bile kedileri beslemek için çoçuklarını görevlendirdiğini belirterek, "4 yıldan beri yağmur, çamur, kar demeden her akşam kedileri besliyorum. Onları beslemeyi hiç aksatmam, zaten aksatırsam o akşam uyuyamam. Kediler bana çok alıştı. Beni görünce hemen sokağın başından peşimden gelmeye başlarlar. Hasta olsam bile çocuklarım getiriyor. Ama çok şükür sık sık hasta olmuyorum. Her gece kedileri besleyerek mutlu oluyorum. Sağlığım yerinde olduğu sürece böyle beslemeye devam edeceğim." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa