Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te yarı açık cezaevinden firar eden hükümlü, polisleri görünce panikleyerek girdiği evdeki 2'si çocuk 4 kişilik aileyi tabancayla rehin aldı.

        Şahinbey ilçesi Gümüştekin Mahallesi'nde, cinayetten hükümlü olduğu belirtilen ve geçen yıl izinli olarak çıktığı yarı açık cezaevine dönmeyen Mesut Ö, mahallede hırsızlık operasyonu için hazırlık yapan polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı.

        Polislerin kendisini yakalamak için geldiğini sanarak kaçan Mesut Ö, zemin kattaki bir daireye girerek, tabancayla evdeki 2'si çocuk 4 kişilik aileyi rehin aldı.

        Mesut Ö, ailenin korkup ağlayan 2 çocuğu ile anne ve babasını bir süre sonra serbest bıraktı.

        Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

        Ekipler ev çevresinde güvenlik önlemi alırken, Mesut Ö. ise psikolog eşliginde yapılan görüşme sonucu yaklaşık 3 saat sonra ikna edilerek polise teslim oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa