Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Motokros ve Süper Enduro Şampiyonası'nda sezon finalleri Düzce'de sona erdi.

        Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde yapılan ödül töreninde, her iki şampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

        TMF İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de motorsporları branşlarında önemli bir ilerleme kaydedildiğini söyledi.

        Özellikle gençlerin motorsporlarına meraklı olduğunu kaydeden Akülke, şöyle konuştu:

        "Çok güzel yarışlar yaptık. Türkiye'de bir ilki burada başardık. Hem motokros hem de süper enduroda sezon boyunca yarışan sporcularımız, burada son kozlarını paylaştı. Son yarışlar burada yapıldı, kaza veya sakatlık olmadı. Sporcular da biz de çok mutluyuz."

        Türkiye Motokros Şampiyonası'nı, MX1 sınıfında Shevki Shevkiev, MX2 sınıfında Mustafa Çetin, MX2 Junior sınıfında Emircan Şenkalaycı, MX sınıfında Atanas Petrov, 85cc sınıfında Furkan Aykut, 65cc sınıfında Baran Bulut Kocaman, 50cc sınıfında Egehan Çalhan ve Veteran sınıfında Hüseyin Neziroğlu birinci tamamladı.

        Süper Enduro Şampiyonası'nda ise GP ve prestij sınıfında Rafet Karakuş, usta sınıfında Murat Kökçü, genç sınıfında Emre Coşar, veteran sınıfında İsmail Sarışın ve hobi sınıfında ise Çağrı Aslan birinci oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa