Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Türk yarış otomobili "Volkicar"ların katıldığı 2017 V1 Challenge'ın dördüncü ayak mücadelesi Aydın'da yapıldı.

        Malazgirt Meydanı'nda yapılan yarış öncesi "Volkicar"lar, Aydın Büyükşehir Belediyesi önünden pist alanına kadar şehir turu attı.

        Organizasyonun 4. ayak mücadelesinin ilk yarışında, Ali Türkkan birinciliği, Burak Çukurova ikinciliği, Ersin Yücesan ise üçüncülüğü elde etti. İkinci yarışta ise Ali Türkkan yine birinci, Ersin Yücesan ikinci, Burak Çukurova ise üçüncü oldu.

        Her iki yarışmada da birinci olan Ali Türkkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 18 yaşında böyle bir başarı elde ettiği için mutlu olduğunu söyledi.

        Dereceye girenlere kupaları Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz ve belediye yetkilileri tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa