Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, telefonda kendilerini polis olarak tanıtıp 5 kişiyi yaklaşık 150 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, ilçede kendilerini polis olarak tanıtıp 5 kişiyi yaklaşık 150 bin lira dolandırıp kaçtıktan sonra İstanbul'da yakalanarak dün ilçeye getirilen şüpheliler Tevrat T. (20) ile Samet T.'nin (28) jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

        Şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        İlçede kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce 5 kişinin yaklaşık 150 bin lira dolandırılmasının ardından harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kameralarından şüphelilerin eşgallerini belirlemiş, kaçan şüpheliler İstanbul girişinde yolcu otobüsünde yapılan aramada güvenlik güçlerince yakalanmıştı.

        Öte yandan kimliği belirlenen bir kişinin de arandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa