Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında TOFAŞ'a 86-73 mağlup olan Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, sezona kötü başlamış gibi göründüklerini ancak kısa zamanda toparlanacaklarını söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki sakat oyuncunun olmasının sonucu etkilediğini belirten Bulkaz, şunları kaydetti:

        "Sezona kötü başladık gibi görünüyor ama bir şekilde üstesinden geleceğiz. İki sakat oyuncu bizi çok etkiledi. Tabii yeni gelen oyuncularla ve onlarsız oynamanın zorluğunu yaşıyoruz. Ama biz zorlukların üstesinden gelmeyi bilen bir takımız. Bir an önce ilk galibiyetimizi alıp, bir çıkış yakalamak istiyoruz. TOFAŞ kötü bir takım değil. Maça biraz daha erken tutunabilseydik kazanabilirdik."

        - TOFAŞ cephesi

        TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, karşılaşmada iyi oynayarak, galip geldiklerini vurguladı.

        Karşılaşmada erken fark yakaladıklarını aktaran Ene, şunları söyledi:

        "Zor bir deplasmana geldik ama buradan istediğimizi aldık. Lig maçı sonrası hemen Avrupa kupasına konsantre olmak zorundayız. Yorucu bir tempo var. Neticede bu maçı kazandık. Üç gün sonra oynayacağımız Avrupa kupası maçına hazırlanacağız. Ligin ilk devresini içeride ve dışarıda iyi geçirebilirsek, ikinci devrede daha iyi bir noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa