Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde avlanmak için denize açılan balıkçılar, fırtına, sağanak ve yoğun yıldırım düşmesi nedeniyle limana dönmek zorunda kaldı.

        Palamut avı için denize açılan balıkçılar, bölgeyi etkisi altına alan sağanak ve poyraz fırtınasına yakalandı.

        Denizde dalga boyunun aniden 2-3 metreye yükselmesi ve yoğun yıldırım düşmesi nedeniyle limana dönmek zorunda kalan balıkçılar, zor anlar yaşadı.

        Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, AA muhabirine, balıkçıların denize açıldığını fakat bir anda hava şartlarının bozulduğunu söyledi.

        Balıkçıların limana geri dönmek zorunda kaldığını belirten Karakaş, "Balıkçılarımız özellikle bir anda bastıran yağmur ve yıldırım düşmesi nedeniyle olumsuz bir durumla karşılaşmamak için tedbir almak zorundalar. Balıkçılarımız zaten hava tahminine göre avlanmaya çıkıyor." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa