Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen "Yerel Medya Toplantısı" devam ediyor.

        BYEGM Bursa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Bursa medyasıyla buluşma toplantısında verdiği talimat doğrultusunda düzenlenen programa, 43 basın mensubu katıldı.

        Şanlıurfa'da dün bugün başlayan ve 3 gün sürecek olan toplantı çerçevesinde mesleki çalışmalarını sürdüren basın mensupları, aynı zamanda kentin tarihi ve kültürel değerlerinin yakından tanıtıldığı inceleme gezilerine de katılıyor.

        İlk olarak Halfeti'de tekneyle gezintiye çıkan heyet, Arkeoloji ve Çini Müzesi ile Balıklı Göl'ü ziyaret etti.

        Bursa'da yayın yapan gazete, televizyon, dergi, radyo, internet medyası ve basın meslek örgütü temsilcilerinden oluşan 43 kişilik heyete, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerince yöre hakkında bilgi verdi.

        Basın mensupları, Türkiye'nin en büyük arkeoloji müzesi olan Şanlıurfa Müzesi'nde Göbeklitepe Tapınağı'ndan çıkan eserleri de görme fırsatı buldu.

        Bu arada, heyetin yarın Suriyeli sığınmacıların barındığı kampı da ziyaret edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa