Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün organizasyonu ve YDA Dalaman Havalimanı iş birliğiyle Muğla'ya gelen İngiliz acente temsilcileri Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yaptı.

        YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Ölüdeniz'de gazetecilere yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğünün Birleşik Krallık'taki saha çalışmaları kapsamında, acentelerin sattığı ürünü tanıması, rezervasyonlara yansıtması için bilgilendirme turlarının ikincisini Birmingham ve Londra'dan gelen 21 acente yetkilisiyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Misafirlerin Muğla'ya hayran kaldığını belirten Güvenç, "Bölgemizle aralarında sürdürülebilir bir bağ kurmaya çalıştık. İnanıyorum ki başarılı da olduk. Kaynak pazarımız İngiltere'de acenteler bazında network oluşturma ve rezervasyonlara ivme kazandırmak amacıyla bölge tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

        Muğla'ya Birmingham'dan geldiğini anlatan Auckie Balu, Marmaris, Selimiye, Orhaniye, Kızkumu, Dalyan ve Fethiye'ye hayran kaldığını ifade etti.

        Ziyaretçiler, tekne turları ve yürüyüşlerin ardından yamaç paraşütü yaptı.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa