Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, CHP ilçe teşkilatının yürüttüğü Gerzele Mahallesi delege seçimleri sırasında çıkan kavga nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Aslan ile eski il saymanı Bilal Duran'ın partiden süresiz ihraç edildiği bildirildi.

        CHP İl Başkanı Teoman Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gerzele Mahallesi'ndeki 15 Eylül'de yapılan delege seçimlerinde bir parti üyesinin oyunun geçerli olup olmadığı konusunda çıkan tartışmayla ilgili açılan soruşturmanın sonuçlandığını söyledi.

        Kavga nedeniyle iki partilinin il disiplin kuruluna sevk ediliğine işaret eden Sancar, "Gerzele Mahallesi'nde yaşanan delege seçimlerindeki tartışmalar sonrasında Merkezefendi ilçesinden gelen talep doğrultusunda bir karar alındı. 3 parti üyemiz il disiplin kuruluna sevk edildi. Sonucunda da 3 kişi hakkında ihraç kararı verildi. Bu karara saygı duymak gerekiyor." dedi.

        Bu arada, disiplin kuruluna sevkedilen Ahmet Çağ'ın kararı beklemeden partisinden istifa ettiği öğrenildi.

        - Olay

        Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi'ndeki delege seçimlerinde bir parti üyesinin oyunun geçerli olup olmadığı konusunda tartışma çıkmış, parti üyesi Ahmet Çağ ile Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcı Kemal Çolak arasında başlayan tartışmaya, Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Özkan Aslan ile Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi Ali Şaşmaz da dahil olmuştu.Tartışma sonrası çıkan kavgada Ali Şaşmaz ile Kemal Çolak yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa