Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - 53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2017) 5. etabı İzmir'in Selçuk ilçesinde başladı.

        Bisikletiyle yarışın bir kısmına eşlik eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, 5. etap öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, turun tüm etaplarının son derece olumlu geçtiğini söyledi.

        Uluslararası Bisiklet Federasyonundan organizasyonun eksiksiz olduğu yönünde tam not verildiğine dikkati çeken Küçükbakırcı, şöyle konuştu:

        "Bu grupta dünya klasmanlarında en üst durumda olan takımlarla yarışıyoruz. Bu üst düzey kulüplerin dünyadaki sayısı 18. Bunların 4'ü de burada. Milli takımımız da görüldüğü gibi en önlerde yarışı bitiriyor. Milli takımımızın nereden nereye geldiği herkesin gözünün önünde. Dünyanın en iyi takımlarından biri 'Biz buradaki güzellikleri gördükten sonra Çin'e neden gidelim. Kalalım da burada tatil yapalım.' diyor. Bunlar bize heyecan veriyor."

        Önümüzdeki yıl daha fazla takımla daha çok mücadele edilen bir tur düzenlemeyi hedeflediklerini vurgulayan Küçükbakırcı, "Bu etapta milli takımımızdan kürsü bekliyoruz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa