Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 18 Eylül'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Arıkan'ın Çal ilçesine bağlı Bayıralan Mahallesi'nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

        Denizli'de partisinin yeni il binasının açılışını yapan ve çeşitli programlara katılan Kılıçdaroğlu, Bayıralan Mahallesi'ndeki şehit ailesini ziyaret ederek şehidin babası İbrahim ve annesi Hatice Arıkan, şehidin eşi Ümmühan, erkek kardeşleri Mesut ve Mehmet ile kız kardeşi Fatma Arıkan'a başsağlığı diledi.

        Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua edilen ziyarette Kılıçdaroğlu, aileyle bir süre evde görüştü, daha sonra evin avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.

        MHP'li Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, CHP Denizli milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP İl Başkanı Teoman Sancar da yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa