Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Jandarma teşkilatının tanıtımı amacıyla Osmaniye'de bazı ortaokul öğrencileri Alay Komutanlığı'nda misafir edilerek kullanılan silah, teçhizat ve araçlar tanıtıldı.

        Alaya gelen öğrencileri Alay Komutanı Albay Tamer Bilacan karşıladı. Jandarma teşkilatı ve alayla ilgili öğrencilere bilgi veren Albay Bilacan daha sonra jandarma tarafından görev sırasında kullanılan teçhizat, silah, mühimmat ve araçları tek tek gösterdi.

        Oldukça meraklı oldukları gözlenen öğrenciler, jandarma ağabeylerine sorular sordu. Öğrenciler en çok ilgiyi ise mayın ve patlayıcı aramada kullanılan K9 köpekleriyle zırhlı personel taşıyıcılara gösterdiler.

        Öğrencilerden Furkan Ucu, jardarmaya misafir olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Onlar bizim canımız için savaşıyorlar. Biz de ülkemiz için en iyisini yapıp çalışacağız ve askerlerimizi hayal kırıklığına uğratmayacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa