Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta kağıt ve ambalaj fabrikasında çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.

        Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun birinci kilometresinde faaliyet gösteren fabrikada geri dönüşüm için toplanan atık kağıtların bulunduğu açık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

        Tonlarca atık kağıdın bulunduğu alandaki yangına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Ekipler, alevlerin, imalat bölümüne sıçramaması için yoğun çaba harcıyor.

        Alevlere, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangın söndürme helikopteri, su tankı ve arazözlerle, KASKİ de kendi ekipleriyle müdahale ediyor.

        Yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü fabrikada, Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri da yangın yerine getirilerek, yanan balyaları ayrıştırmaya çalışıyor.

        Fabrika yetkilileri, yangının bir noktada başladığını, itfaiyeye haber vermeleri üzerine 5 dakikada olay yerine gelindiğini ancak yangının kısa sürede büyüdüğünü belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa