Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde öğrenci servisinden inen çocuğa otomobilin çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Alınan bilgiye göre, 26 Eylül'de, Ereğli-Alaplı karayolu Göktepe mevkisinde öğrenci servisinden inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Eren Akkuş'a, D.Y'nin kullandığı 67 TV 367 plakalı otomobil çarptı.

        Olay yerine çağrılan ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akkuş, 10 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

        Göktepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Atmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın eylül ayının son haftasında olduğunu hatırlatarak, "Karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğumuza araç çarpıyor. Yaklaşık 3-4 metre fırlayan evladımız 10 gün hastanede kaldı ve taburcu oldu. Bu bölgede huzurevimiz de bulunmakta. Alana üst geçit yapılmasını istiyoruz." diye konuştu.

        Bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, yolun karşısına geçmek için bekleyen çocuğun, aniden karşıya doğru koşmasının ardından otomobilin çarptığı görülüyor. Kayıtlara, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 3-4 metre ileriye fırlayan çocuğa çevredekilerin yardım etmek için koşması da yansıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa