Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYBURT (AA) - Bayburt'ta görevli bir öğretmen, kardeşinin kanser olduğunu öğrendikten sonra ders çıkışında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

        Kop Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde meslek dersi öğretmeni İbrahim Nuhoğlu (53), ders çıkışında öğretmen arkadaşlarına rahatsızlandığını söyleyerek okul bahçesinde bulunan lojmanına gitti.

        Bir süre sonra Nuhoğlu'nun durumunu merak eden arkadaşları lojmana gittiklerinde meslektaşlarının yerde yatan cansız bedeniyle karşılaştı.

        Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen Nuhoğlu'na ilk müdahaleyi burada yaptı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Nuhoğlu, kurtarılamadı.

        Bekar olan ve lojmanda yalnız yaşayan Nuhoğlu'nun gün içerisinde kardeşinin kanser olduğu bilgisini aldığı ve bu duruma çok üzüldüğü öğrenildi.

        Nuhoğlu'nun cenazesi, memleketi Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bayburt İlçeleri
        Tüm Bayburt Haberleri
         Bayburt

        Bayburt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa