Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Devrek'te annelerini bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan ağabey ve kardeşi, adliyeye sevk edildi.

        Karşıyaka Mahallesi'nde dün Nazlı U'nun (44) birlikte yaşadığı kişinin evinde önce boğulmaya çalışılması, ardından sokakta bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

        Zanlıların, olay yerinden taksiyle kaçarak otobüsle Ankara'ya gittiklerini tespit eden ekipler, durumu Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

        Ankara'da gözaltına alınan kardeşler Ö.U. (21) ve S.U (17) ifadeleri alınmak üzere Devrek'e getirildi.

        Bu arada Nazlı U'nun, Bitlis kadın sığınma evinde kaldığı, daha sonra İstanbul'a gittiği ve burada tanıştığı M.S. ile birlikte Devrek ilçesine gelerek beraber yaşadığı öğrenildi.

        Gözaltına alınan Ö.U. ve S.U, emniyetteki işlemlerini ardından güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

        Öte yandan Ö.U'nun emniyetteki ilk ifadesinde, annesinin izini bulmalarının ardından Devrek'e geldiklerini ve tartışmanın çıkması üzerine öldürdüklerini söylediği ifade edildi.

        Nazlı U'yu, dün yolda kanlar içinde yatarken gören vatandaşlar, olayı emniyet ve sağlık ekiplerine bildirmiş, söz konusu yere gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını Devrek Devlet Hastanesine kaldırmıştı. Nazlı U, hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa