Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de terör örgütü PKK mensuplarına ait olduğu tahmin edilen depoda 6 kilogram plastik patlayıcı, içi patlayıcı dolu küçük tüp, 25 kilogram amonyum nitrat ve yaşam malzemesi bulundu.

        Osmaniye Valiliğince yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen operasyonel faaliyet esnasında Kırıklı köyü Hacı Dağı Güzeloluk mevkisinde, terör örgütü mensupları tarafından kullanılan depo tespit edildi.

        Yapılan aramada, toprağa gömülü vaziyette 100’er litrelik 3 bidon içerisinde 6 kilogram plastik patlayıcı, 25 kilogram amonyum nitrat, 7 kaleşnikof mermisi, 5 havalı tüfek fişeği, üstü kesilmiş ve içerisi patlayıcı dolu küçük tüp, çeşitli gıda maddeleri, kadın tülbenti, ip ve ilaç gibi malzemeler bulundu.

        Açıklamada, ele geçirilen malzemelerden üzerinde iz ve delil bulunduğu değenlendirilenlerin Jandarma Kriminal Daire Başkanlığına gönderildiği, diğerlerinin ise imha edildiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa