Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop'ta, cezaevi firarisi, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren koordinesinde kent genelinde 20 ekip ve 50 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında çok sayıda kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.

        Kentin önemli noktalarında trafik yönünden de uygulamaların yapıldığı operasyonda, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 14 şüpheli gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı mahkemece tutuklandı, 8 kişi ise savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sinop İlçeleri
        Tüm Sinop Haberleri
         Sinop

        Sinop

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa