Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir tatlıcıdan "tırnakçılık" adı verilen yöntem ile 100 lira çalınması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

        İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kayıtlarda, Mehmet Onaran'ın merkez Yüreğir ilçesindeki iş yerine gelen iki kişi, kilogramı 15 lira olan pastanın fiyatını sorduktan sonra bozması için Onaran'a 100 lira verdi.

        Onaran parayı bozmakla ilgilendiği sırada parayı bozdurmaktan vazgeçen zanlı, parayı geri istedi. Onaran'ın geri verdiği 100 lirayı alan zanlı, bu kez de bir lira vererek su istedi.

        Onaran'ı lafa tutan zanlılar, Onaran'dan bir kilogram da pasta vermesini istedi. Onaran, zanlıya bir kilogram pasta ve daha önce geri verdiği 100 liranın üstü olarak 85 lira verdi.

        Zanlıların gitmesinin ardından kasayı kontrol eden Onaran, dolandırıldığını anladı.

        Polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa