Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde iki minibüsün çarpışmasın sonucu 3'ü çocuk 12 kişi yaralandı.

        Ağrı-Iğdır karayolu Doğubayazıt çıkışı Gültepe köyü mevkisinde düğünden dönenleri taşıyan Evren Tayfur (26) yönetimindeki 65 NS 013 plakalı minibüs, aynı güzergahta ilerleyen Ahmet Köroğlu idaresindeki 04 D 5051 plakalı minibüs ile çarpıştı.

        Kazada, sürücü Tayfur ile araçlarda bulunan Erdoğan (38), Aynur Kalcık (31), Gül (36), Hanım (43), Havvanur (4), Berkan (5), Mücahit (4), Atila Sili (34), Cemile Aktaş (57), Sinan Taştan (23), Hatice Aytaç (57) yaralandı.

        Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerince Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Durumu ağır olan Havvanur ve Berkan Sili burada yapılan ilk müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa