Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz ile Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ısı yalıtım fabrikasının yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada yaralananları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

        OSB'deki ısı yalıtım fabrikasında dün yakıt tankının vinç ile başka bir yere nakli sırasında meydana gelen patlamada yaralanan 4'ü itfaiye eri 11 kişinin tedavisi Diyarbakır ve Batman'daki hastanelerde sürüyor.

        Batman Valisi Deniz ile Belediye Başkan Vekili Aksoy, hastanelere giderek yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

        Deniz ve Aksoy, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve doktorlardan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı, yaralıların yakınlarıyla görüştü.

        Vali Deniz, daha sonra OSB'ye geçerek patlamanın yaşandığı fabrika ile patlamanın etkisi ile tanktan kopan bir parçanın isabet ettiği yaklaşık 250 metre uzaklıktaki çatısı çöken meyve suyu fabrikasında incelemelerde bulundu.

        Fabrika yetkililerinden patlamaya ilişkin bilgi alan Deniz, yaptığı açıklamada, "Allah beterinden korusun. Bu gibi olayların yaşanmaması için herkese görevler düşüyor." diye konuştu.

        Deniz, bu tür olayların yeniden yaşanmaması için OSB yetkililerine gerekli önlemleri almaları konusunda talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa