Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, tartıştıkları babaları tarafından tabancayla yaralanan 3 kardeşten biri yaşamını yitirdi.

        Merkeze bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde dün henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma sonucu babası Necati Özdamar'ın (68) silahla yaraladığı Hicabi Özdamar (44), Gümüşhane Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

        Yaralanan Recep Özdamar'ın (40) tedavisi Gümüşhane Devlet Hastanesinde sürerken, Atilla Sait Özdamar (42) Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Baba Necati Özdamar (68), dün henüz bilinmeyen nedenle oğulları Atilla Sait, Recep ve Hicabi Özdamar ile tartışmıştı. Bir süre sonra baba Özdamar, oğullarını tabancayla ateş ederek yaralamıştı. Necati Özdamar, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş'ın ikna çabaları sonucu gözaltına alınmış, oğulları ise Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa