Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı'da yaralı halde bulunan kızıl şahin, koruma altına alındı.

        Kazım Karabekir Mahallesi'nde arazide yaralı haldeki kızıl şahini bulan bir kişi, durumu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlilerine bildirdi.

        Sol kanadında kırık olduğu için uçamadığı anlaşılan ve görevlilerce teslim alınan kızıl şahin, koruma altına alındı.

        Kızıl şahin, gerekli bakım ve tedavilerinin yapılması amacıyla Kars Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma, Kurtarma, Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim edilecek.

        Ağrı Orman ve Su İşleri Müdürü Necati Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralı kızıl şahinin ilk muayenesinde sol kanadında kırıklar tespit ettiklerini söyledi.

        Kızıl şahinin Kars'taki rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alınacağını aktaran Kara, "Vatandaşlarımız, doğada yaralı halde yaban hayvanı görmeleri veya bulmaları halinde müdürlüğümüzle irtibata geçsin. Bu kızıl şahini bulan vatandaşımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Kızıl şahin tedavi edildikten sonra doğaya salınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa