Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan güvenlik korucusu Dündar Page, Cizre'de son yolculuğuna uğurlandı.

        Özel harekat polislerince taşınan şehit Page'nin naaşı, Cizre Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Cizre Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, şehidin babası Hasan Page'ye oğlunun tabutuna sarılı Türk bayrağını verdi.

        Defin işleminin ardından Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş aileye taziye ziyaretinde bulundu.

        Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada, terör örgütleri tamamen bitene kadar mücadelenin kararlı bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

        Aktaş ve beraberindeki heyet, çatışmada yaralanan güvenlik korucuları Vehat Page ile Mehmet Şirin Page'yi tedavi gördükleri Cizre Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa