Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 4 özel harekat polisinden biri hayatını kaybetti.

        Mehmet Sarman idaresindeki 34 UH 9874 plakalı otomobilin Tuz Mağarası yolu Esentepe Mahallesi mevkisinde kontrolden çıkarak yaklaşık 40 metrelik şarampole devrildiği kazada yaralanan Osman Gürbüz kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

        Kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan Mesut Atma, Oğuzhan Güzel ve Osman Gürbüz yaralanmış, yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        Sürücü Sarman ve beraberindekilerin özel harekat polisi oldukları ve bir arkadaşlarının düğün törenine katılmak üzere gittikleri Çankırı'dan görev yerleri olan Ankara'ya dönmek üzere yola çıktıkları öğrenilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa