Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Valisi Salim Demir, akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yaklaşık 150 ev ve iş yerini su bastığını bildirdi.

        Vali Demir, yaptığı yazılı açıklamada, hayatı olumsuz etkileyen sağanak nedeniyle kriz masası oluşturduklarını belirtti.

        Sağanak sonucunda şehir merkezinde bazı bölgelerde sel ve su baskınları yaşandığını kaydeden Demir, "Sağanak nedeniyle kısa süre içinde bazı mağduriyetler yaşandı. Olay cereyan eder etmez, ivedi olarak kriz masası oluşturduk ve durum değerlendirmesi yaptık." ifadelerini kullandı.

        Kısa sürede metrekareye 26 kilogram yağmur düştüğünü aktaran Vali Demir, 150 civarında ev ve işyerini su bastığını belirtti.

        Ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Vali Demir, şunları kaydetti:

        "Ulaşımda aksamalar yaşandığı gibi, bazı bölgelerde ev ve işyerlerini su basmıştır. Uşak Belediyesi itfaiye ekipleri, AFAD ekipleri ve emniyet güçlerimiz olay cereyan eder etmez müdahalelere başlamış olup, su basan ev ve işyerlerinde su tahliye çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa