Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, Gürkan Balaman'ın kullandığı 46 NF 009 plakalı pikap ile Mehmet Çelik idaresindeki 34 RK 6047 plakalı hafif ticaret araç Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Yenişehir Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi'nde çarpıştı.

        Balaman'ın kullandığı araç, çarpışmanın etkisiyle kaldırama çıkarak o sırada kaldırımdan bulunan Üzeyir Sarp (15) Ömer Nebilir (70) Eren Küçük Kaya (8) ve Cemal Efe Özpolat (9) çarptı.

        İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

        Kazada yaralanan sürücü Mehmet Çelik ile 4 yaya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Nebilir'in sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

        Bu arada kaza anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa