Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Havalimanı'nda, akülü engelli aracında uyuşturucu bulunmasıyla ilgili biri engelli 2 zanlı gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Antalya Havalimanı iç hatlar bölümüne akülü engelli aracıyla giriş yapan kişinin hareketlerinden şüphelenen görevliler, durumu Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

        Ekiplerin narkotik köpeğiyle yaptığı aramada, engelli A.G'nin kullandığı akülü aracın bölmelerine gizlenmiş, 10 paket halinde 13 kilogram esrar ele geçirildi. A.G. ile havalimanından çıkmaya çalışan M.G. gözaltına alındı.

        Öte yandan, narkotik ekiplerinin, Yeşildere Mahallesi'ndeki bir eve düzenledikleri operasyonda da 101 pakette 28 gram eroin, 12 paket kokain ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 500 lira ele geçirildi. Ev sahibi S.K. ve Ç.K. gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa