Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep'te bir dizi temasta bulundu.

        Kaya, bir otelde düzenlenen il değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Gaziantep'te yapacakları toplantının Ağrı'dan sonra 2'nci toplantı olacağını dile getirdi.

        Değerlendirme toplantısı öncesinde kurum yetkililerinden oluşan 12 kişilik heyetin Gaziantep'teki kurum ve kuruluşları ziyaret ettiğini anlatan Bakan Kaya, bu kapsamda Bakanlığa bağlı 15 kurum ve 9 yardımlaşma kuruluşunun yanı sıra desteklenen aileler, şehit ve gazi yakınlarının ziyaret edildiğini kaydetti.

        Bu çalışmalarla yapılan hizmetleri yerinde değerlendirme imkanı bulunduğunu ifade eden Fatma Betül Sayan Kaya, bu sayede de iyi örneklerin sayısını artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

        Kaya, daha sonra beraberindeki Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve diğer ilgililerle, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan Ahmet Çakır ile Mehmet Demir'in merkez Şahinbey ilçesinde yaşayan ailelerini ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa