Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Siyaset ve kamuda görev alan herkesin asli görevi millete en iyi hizmeti sunabilmektir." dedi.

        Aydın, beraberinde Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile birlikte Göksü Çayı mevkisinde bulunan Kilitli Parke Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

        Aydın, tesisin kırsal bölgelerin parke ihtiyacını ciddi şekilde gidereceğini söyledi.

        Güzel hizmetlere imza atacak bir tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, "Siyaset ve kamuda görev alan herkesin asli görevi millete en iyi hizmeti sunabilmektir. Adıyaman'ın 2017 Mali Yılı Özel İdare Bütçesi 87 milyon, 2017 Mali Yılı İl Özel İdaresi Ek Bütçesi 30 milyon, 2017 Mali Yılı KÖYDES bütçesi 25 milyon ve topladığınızda sadece İl Özel İdaresine, kırsala yapılan hizmet karşılığında 142 milyon liralık bir yatırım yaptık. "dedi.

        Adıyaman halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu ifade eden Aydın, tesisi ve tesis için alınan araçları halkın hizmetine sunduklarını vurguladı.

        Aydın ve beraberindekiler daha sonra tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Bu arada açılışı yapılan tesisin günlük 800 metrekare kilitli parke taşı üretim kapasitesine sahip olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa