Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden 8'i tutuklandı.

        Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı öne sürülen ve 15 Eylül'de Denizli ve Bolu'da gözaltına alınan 5'i kadın 22 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

        Savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan 8'i "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı. 10 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 4 şüphelinin işlemleri sürüyor.

        Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri koordinasyonunda 15 Eylül'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Denizli'nin Acıpayam ve Serinhisar ilçeleri ile Bolu'da 22 zanlı gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa