Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde müşteri olarak girdikleri kuyumcuda sahte altınları bozdurmak isteyen kadın dolandırıcılar, polisin operasyonuyla kısa sürede yakalandı.

        Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir kadının ilçe merkezindeki bir kuyumcuya müşteri gibi uğrayarak altın bozdurmaya çalıştığı bilgisine ulaştı. Kadının durumunu şüpheli gören bir kuyumcu polisi aradı. Bu sırada kuyumcudan ayrılarak ara sokaklarda izini kaybettiren kadını yakalamak için tüm polis ekipleri seferber oldu.

        Polis ekipleri aynı zamanda ilçe giriş ve çıkışlarını tutarak seyir halindeki araçlar içinde eşkali belirlenen kadını aradı.

        Kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından ilçe merkezinde durdurulan bir otomobilde şüpheli kadının görülmesi üzerine araçta bulunan kişiler indirildi. Araçtaki iki kadın G.Ö. (31) ve Ş.Ö. (35) ile onlara gözcülük yaptığı belirtilen erkekler B.S. (41) ve E.E. (38) gözaltına alındı.

        Şüphelilerin otomobildeki çantalarında yapılan aramada, 13 parça bir kısmı sahte olduğu belirtilen 320 gram ziynet eşyası ele geçirildi.

        Yapılan araştırmada, yakalanan şüphelilerden birinin 8 Eylül'de aynı ilçe merkezinde bir başka kuyumcuya sahte altın sattığı ve 2 bin 700 lira dolandırdığı belirlendi.

        Kadın dolandırıcıların sahte altın bozdurma girişimleri iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Gözaltına alınan şüpheliler sorgulamak üzere Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa