Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'ın Erciş ilçesinde kendini doktor olarak tanıtarak hasta muayene eden yabancı uyruklu kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre polis, zabıta ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri rutin denetimler kapsamında Azeri uyruklu Mehpure A.'nın ilçe merkezindeki evine gitti.

        Ekipler, Mehpure A.'nın diploma ve ruhsat olmadan sağlıksız ortamda iki hastayı muayene ettiğini ve reçete yazdığını belirledi.

        Mehpure A., polis ekiplerince gözaltına alındı.

        İlçe Sağlık Müdür Vekili Ali Furkan Gümüş, yaptığı yazılı açıklada, kendisini doktor olarak tanıtan Mehpure A.'nın yanında pasaport ve kimliğinin olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

        "Şahsın ruhsatsız ve diplomasız iş yeri çalıştırdığı ve sağlığa uygun olmayan şartlarda aktif olarak hasta muayene ettiği ve ilaç yazdığı tespit edilmiştir. Denetim esnasında yine kendisine muayene olmak için gelen R.A. ve Y.Ç. isimli hastalarla karşılaşılmış ve söz konusu iş yerine ait fotoğraflar tutanakla kayıt altına alınmış, zabıta ekiplerince iş yeri mühürlenmiştir. Söz konusu şahıs ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa