Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sattığı öne sürülen 16 şüpheli yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Ereğli ve Alaplı'da sentetik kannabinoid (bonzai) satışı yapıldığı ihbarı üzerine inceleme başlattı.

        Ekipler, yaptıkları araştırmanın ardından uyuşturucu satışına karıştığı gerekçesiyle kimliklerini tespit ettikleri şüphelileri, fiziki ve teknik takibe aldı.

        Yaklaşık iki aylık takibin ardından, düzenlenen operasyonla 4'ü İstanbul'da, 12'si Alaplı'da olmak üzere 16 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolü sonrası emniyete götürüldü.

        Bu arada, gözaltına alınan şüpheliler arasında Ereğli ve Alaplı bölgesindeki satış sorumlularının olduğu ve grubun Zonguldak'ın batı bölgesindeki en önemli "narkoterör grubu" olduğu iddia edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa