Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Suriye Türkmen Milli Hareket Partisi'nin Genel Başkanlığına Bessam Barak getirildi.

        Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkmen Milli Hareket Partisinin 4. Olağan Genel Kurulu Gaziantep Nov Otel'de toplandı.

        Kongre üyeleri, Genel Başkanlığa Bessam Barak'ı seçti.

        Genel kurula hitaben bir konuşma yapan Barak, eski Genel Başkan Dr. Muhammed Vrcih Cuma'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

        Öte yandan partinin Gaziantep Temsilciliğine ise Ahmet Zeynel Mahli getirildi.

        Mahli de partinin kurucu üyeleri arasında bulunduğunu belirterek, "Kurucusu olduğum bu hareketin yeni kadrosunun içerisinde bir kez daha Gaziantep Temsilciliğini bana layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Rabbim, bu zorlu mücadelede Genel Başkanımız Barak olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza kolaylık versin. Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa