Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da bir antikacıya giren hırsız, çeşitli malzemeleri çaldı. Hırsızlık anı iş yerindeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

        Antikacı Kadir Yumurtacı, Rauf Denktaş Caddesi'ndeki iş yerinden bazı malzemelerin çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.

        İş yerinde incelemede bulunan ekipler, güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.

        Kamera kayıtlarında, girdiği iş yerinde el feneriyle malzemeleri çuvala doldurduğu görülen zanlının yakalanmasına çalışılıyor.

        Hırsızın taşıması kolay olan malzemeleri çaldığını ifade eden Yumurtacı, "Dün akşam komşularım aradı. Dükkanımda sesler olduğunu duymuşlar. Dükkandan birinin çıktığını ve bu kişiyle karşılaştıklarını söylediler. Hırsız komşularıma isminin Kamil olduğunu söylemiş. 'Kadir ağabeyi tanıyorum' demiş. Ben de olay yerine geldim. Bazı malzemelerimin çalındığını fark ettim. Polisi aradım. Kamera görüntülerine baktılar. Değerli 100 gümüş yüzüğüm, kol saatleri, taş telefonlar çalınmış. 10 bin lira civarında bir kaybım var." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa